Στο ποδολογικό κέντρο Therapy Feet Center, αντιμετωπίζονται προβλήματα που αφορούν, τα άνω και κάτω άκρα.

Η πολυετής εμπειρία , η συνεχής εκπαίδευση και η συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του παραϊατρικού και ιατρικού κλάδου, οδηγούν στη σίγουρη αντιμετώπιση του προβλήματός σας, γρήγορα, οριστικά και κυρίως ανώδυνα.

Αυτό που πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε, είναι ότι το υγιές δέρμα και νύχια, δεν είναι υπόθεση της στιγμής, ούτε αποτέλεσμα μιας μαγικής θεραπείας, είναι ένα ταξίδι συνεχούς αλληλεπίδρασης, που θα το κάνουμε παρέα.

Η ιδιαίτερη προσοχή που έδινα πάντα, στην υγεία και την ομορφιά των νυχιών και του δέρματος, είναι ένας ακόμη λόγος, που με οδήγησε στην επιλογή της ειδικότητας του Ποδολόγου. Τα υγιή και όμορφα άκρα, μας κάνουν όλους πιο ευδιάθετους, γεμάτους αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ το αντίθετο μας δημιουργεί πόνο, ντροπή και ανασφάλεια.

Όνειρο μου, από την μέρα που ασχολήθηκα αποκλειστικά με την ποδολογία, πιστεύοντας απόλυτα στην εξειδίκευση, ήταν να δημιουργήσω ένα πρότυπο κέντρο ποδολογίας, που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με υπευθυνότητα, εχεμύθεια, κατανόηση και αγάπη προς τον ασθενή.

Καθημερινός μου στόχος είναι η εξέλιξη, η επιμόρφωση, η ενημέρωση, η αναζήτηση και η επιστράτευση νέων τεχνικών, ώστε να βοηθήσω στην καλύτερη ποιότητα ζωής, όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων, καθώς και στο να μειωθεί, ο αριθμός ακρωτηριασμών στην Ελλάδα.

Καθημερινή μου έγνοια, είναι η ασφαλής και αποτελεσματική φροντίδα του ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος του εκάστοτε ασθενή, είναι εξατομικευμένος. Σημασια για μένα, και για να εξελιχθεί σωστά μια θεραπεία, έχει η συμμετοχή του πελάτη σε αυτή, γι’ αυτό προσπαθώ να ακολουθώ μεθόδους που ταιριάζουν στην καθημερινότητα του και τον τρόπο ζωής του, θεραπείες που δεν θα τον δυσκολέψουν και δεν θα επηρεάσουν την ψυχολογία του.

Τα υγιή άκρα είναι δικαίωμα όλων μας και όχι προνόμιο!