Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα θέμα υγείας, είτε περισσότερο είτε λιγότερο σοβαρό, η επιλογή του ειδικού που θα κληθεί να μας βοηθήσει, είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Για να είμαστε σίγουροι πως απευθυνόμαστε στον κατάλληλο επαγγελματία, καλό είναι αυτός, να συγκεντρώνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά, και μάλιστα καθοριστικής σημασίας, είναι η υγιεινή και η ασφάλεια του χώρου εργασίας, ελέγχοντας τη διασπορά των μικροβίων, καθώς και την αποτροπή μετάδοσης νοσημάτων. Η προφύλαξη της υγείας των ασθενών και του προσωπικού, είναι επιτακτική ανάγκη, και όχι πολυτέλεια.

Το Therapy Feet Center σας υποδέχεται, σε έναν ευχάριστο χώρο, με σύγχρονο ποδολογικό εξοπλισμό και τεχνικές αντιμετώπισης, όπου τα εργαλεία καθαρίζονται, απολυμαίνονται και αποστειρώνονται, ενώ στη συνέχεια αποθηκεύονται σε θάλαμο με ακτίνες UV, για να διατηρήσουν την αποστείρωσή τους.

Τα υψηλά πρότυπα που έχουν τεθεί για τη φροντίδα και θεραπεία των ποδιών σας, αφορούν όχι μόνο τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Όλα τα χημικά και αντισηπτικά σκευάσματα, είναι πιστοποιημένα από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Ε.Ε.

Η απολύμανση των χεριών και η χρήση μάσκας, κατά την είσοδο στο ποδολογικό κέντρο, είναι απαραίτητα. Πριν και μετά από κάθε ραντεβού, εφαρμόζεται εκτός από το αυστηρό πρωτόκολλο απολύμανσης, αερισμός του χώρου και φυσικά όλες οι θεραπείες γίνονται με χρονική απόσταση μεταξύ των ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας!