Ονομάζομαι Χρυσούλα Τάσιου, και είμαι απόφοιτος ΕΚΠΑ, του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης . Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2008, αποφάσισα θέλοντας να βοηθήσω ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που έπασχε από διαβήτη, να ασχοληθώ με το επάγγελμα του Ποδολόγου. Ξεκίνησα λοιπόν από την αρχή, να σπουδάσω ξανά, αλλάζοντας ριζικά την επαγγελματική μου πορεία. Από το πρώτο κιόλας έτος, με είχε κερδίσει η επιστήμη της Ποδολογίας.

Η ποδολογία τότε, δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, κάτι το οποίο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει γίνει αντιληπτή από όλους, η σπουδαιότητά της στο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο αποφορτίζει καθημερινά.

Είμαι απόφοιτη της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδος, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, μετά από τετραετή φοίτηση, και απονομή Αριστείου σπουδών. Στη συνέχεια, διεκπεραίωσα την εξαμηνιαία πρακτική μου άσκηση, στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος και στην Κλινική “Διαβητικού Ποδίου” στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός». Είμαι πιστοποιημένη Ποδολόγος – Ειδικός ορθονυχιστής, από το αρμόδιο σωματείο (αρ. μητρώου 321). Είμαι μέλος του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδος και της Εταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού.

Εν συνεχεία, θέλοντας να συνδυάσω την εκπαιδευτική μου ιδιότητα, με το επάγγελμα του Ποδολόγου, έδωσα με επιτυχία εξετάσεις πιστοποίησης για Καθηγήτρια Ποδολογίας, αποκτώντας διδακτική εμπειρία, σε Ιδιωτικά ΙΕΚ και εταιρείες. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Το 2014 δημιούργησα για πρώτη φορά τη δική μου επιχείρηση, ένα κέντρο αισθητικής και ποδολογίας. Σήμερα, μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, με πολλή αγάπη στην επιστήμη της Ποδολογίας, και θέλοντας να προσφέρω υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους ασθενείς μου, δημιούργησα ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Therapy Feet Center.

Η συμμετοχή μου σε επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια και εκθέσεις, που αφορούν την ποδολογία, αποτελεί σημαντικό μέρος της επαγγελματικής μου ανάπτυξης. Μέσα από τη διαρκή επιμόρφωση μου, την επένδυση στη γνώση και την πολυετή πλέον εμπειρία, έχω τη δυνατότητα αντιμετώπισης και των πιο απαιτητικών περιστατικών. Η καθημερινή αναγνώριση, επιβράβευση και εκτίμηση της δουλειάς μου, αποτελεί την κινητήριο δύναμή μου, και επιβεβαιώνει ότι έκανα την σωστή επαγγελματική επιλογή.