Ορθωτικές & προσθετικές κατασκευές/επιθέματα

Αν σκεφτεί κανείς πόσο σημαντικός και βοηθητικός, είναι ο ρόλος των επιθεμάτων που υπάρχουν έτοιμα στο εμπόριο, εύκολα μπορεί να καταλάβει, πόσο πιο βοηθητικό και χρήσιμο, είναι ένα επίθεμα το οποίο θα κατασκευαστεί ειδικά, στα μέτρα και τις ανάγκες του ποδιού, του κάθε ασθενή.

Η κατασκευή ενός επιθέματος, μπορεί να κρατήσει χωριστά και ευθυγραμμισμένα τα δάχτυλα στα σημεία που εμείς θέλουμε, ώστε να μειωθεί η μεταξύ τους τριβή. Απαλλάσσει από τον πόνο και τη δυσφορία που προκαλούν οι κάλοι, ανάμεσα στα δάκτυλα, αποτρέποντας το σταύρωμα των δακτύλων. Μπορούν να φορεθούν όλη μέρα, χωρίς να κουράζουν, χωρίς να μυρίζουν, είναι επαναχρησιμοποιούμενα, από ειδικό αντιμυκητιακό υλικό, που περιέχει φαρμακευτικά έλαια, και πλένονται.

Τα επιθέματα αυτά είναι σιλικονούχα, από υλικά που ζυμώνονται, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα, το οποίο θα μορφοποιηθεί σε επίθεμα, σύμφωνα με το επιθυμητό σχήμα, για να καλύψει τις ανάγκες του ασθενή. Αυτό άλλωστε, είναι το κύριο πλεονεκτημά του, απέναντι στα έτοιμα. Επίσης, το υλικό που χρησιμοποιείται είναι μαλακής πυκνότητας, κάτι το οποίο το καθιστά εύκαμπτο, και προσαρμοζόμενο στη κίνηση των ποδιών, χαρίζοντας εξαιρετική μηχανική συμπεριφορά, χωρίς ερεθισμούς.

Σχετικές Υπηρεσίες